Gelendost’ta Kabus Sona Eriyor

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, uzun süredir üzerinde çalıştığı Asfalt Plenti kurulumunu tamamladı ve Gelendost’ta kışın çamur, yazınsa toz tarihe karıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2013 15:45
Gelendost’ta Kabus Sona Eriyor

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, uzun süredir üzerinde çalıştığı Asfalt Plenti kurulumunu tamamladı ve Gelendost’ta kışın çamur, yazınsa toz tarihe karıştı. Başkan Kıyak, “Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık ve şimdi de asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.



İlçenin altyapı işlerini hızlı bir şekilde tamamlayan Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, Gelendost’un kanayan yarası haline gelen sorunları çözmeye devam ediyor.

Altyapı sorunun ardından ilçede asfalt çalışması başlatan Başkan Kıyak, “ilçeye kazandırdığı asfalt planti ile bu konuda köklü bir çözüm üretmiş oldu.



Kıyak 'Allah'ın izni ile alt yapı sorununu çözerek Gelendostumuzun kanayan yarasına bir son verdik. Vatandaşlarımız yapılan hizmetin çok iyi farkında. Ancak yeri geldi toz, çamur çektiler ama alt yapının bilincinde olan vatandaşlarımız sükunet içerisinde beklediler ve şimdi yapılan hizmetin kat kat fazlasını görüyorlar. Diğer ilçelere baktığımız zaman bu ister Isparta'mızın diğer ilçeleri olsun yada ülkemizdeki diğer ilçeler olsun Gelendost kadar nüfusu olan bir yerde 2013 model Sıfır asfalt plenti kurulduğunun görüldüğü çok nadirdir. Ama biz küçük büyük demedik yatırımlarımızı her daim yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Personelimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Dün gece yarısı 04.00'e kadar asfatlama çalışmalarımız devam etti. Ben anlayışla çalışmalarımızı destekleyen tüm Gelendostlu vatandaşlarımıza teşekkür ederim' dedi

İlçe sakinleri de çalışmaları ilgiyle izleyerek Başkan Kıyak’a teşekkür ediyor.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum