Gelendost’ta Kentsel Dönüşüm Sürüyor

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattıklarını kaydederek 300’ün üzerinde yıkılması gereken bina tespit ettiklerini belirtti.

Yayınlanma:
Gelendost’ta Kentsel Dönüşüm Sürüyor

Gelendost’ta kentsel dönüşüm çalışmasına başladıklarını aktaran Belediye Başkanı Halim Kıyak, “Bakanlıktan bize ulaşan yazıya göre kentsel dönüyüm çalışması yapıyoruz. Şu anda 300’ün üzerinde yıkılması gereken bina tespiti yaptık. Bunlar genellikle metruk binalar. Yıkım çalışmalarına başlandı şimdiye kadar 5 binayı yıktık önümüzdeki günlerde de yıkım çalışması devam edecek. Kentin temizlenmesi noktasında bizim içinde büyük avantaj. Vatandaşımız bakanlığın bu konuda sunduğu imkanlardan bizden de ruhsat konusunda yararlanabilecek. Biz istiyoruz ki yıkılan yere vatandaşımız gelip inşaatına başlasın. Biz yıkıyoruz kendi imkanlarımızla temizliyor ve vatandaşa teslim ediyoruz. Al kardeşim sen inşaatını yap diyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum