Gelendost'ta Ramazan'da 2 Cami İbadete Açıldı

Gelendost ilçesinde Rahmet ve TOKİ camileri Ramazan ayının başlamasıyla ibadete açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2011 17:54
Gelendost'ta Ramazan'da 2 Cami İbadete Açıldı

Gelendost ilçesinde Rahmet ve TOKİ camileri Ramazan ayının başlamasıyla ibadete açıldı. İlçe Müftüsü Kazım Güzel, ibadet yerlerinin çoğalması ve halkın dinini öğrenmesi için Kur'an kursları ve camilerin yapımına öncelik verdiklerini belirtti.

Kazım Güzel, yaptığı açıklamada, Müftülük Sitesi ve TOKİ inşaatı çevresinde ihtiyacı hissedilen camilerin yapımına iki yıl önce başlandığını, bu sene Ramazan ayına yetiştirmek için gayret gösterildiğini hatırlattı.

Güzel, "Bu camilerimiz Ramazanla birlikte halkın ibadetine açıldı. Yeni yapılan Rahmet Cami'nde halkın kullanıma açık kütüphane, internet erişimi, Kur'an kursu olacak. Ayrıca müftülük personelin eğitiminde ihtiyaç hissedilen seminer, konferans ve yarışmalar düzenlenecek. Sosyal alanlarda da ilçemize hizmet verecek. " diye konuştu.

Camilerin yapımında Gelendost halkının desteğinin önemli olduğunu ifade eden Güzel, yardımlarını esirgemeyen ilçe halkına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.