Gelendost'ta Turnuva Başlıyor!

Milli Eğitim Bakanlığının Projesi olan Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında Gelendost'ta Kamu,kurum kuruluşları ve Vatandaşlar arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2012 15:59
Gelendost'ta Turnuva Başlıyor!

Turnuva kapsamında Gelendost Belediye si bir takım çıkardı ve turnuvaya toplam 16 takım yarışacak.

Bugün Akşam Saat 18:00'de Gelendost Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan müsabakada Gelendost Belediyesi ve Gelendost MYO Öğretim görevlilerinin hazırlamış olduğu takım karşılaşma yapacak.

Belediye Başkanı Halim KIYAK : ' Milli Eğitim Bakanlığımızın sunduğu Okullar Hayat Olsun Projesi Kapsamında İlçemizde düzenlenen Voleybol turnuvasına Belediye olarak katıldık.Amacımız kamu kurum ve kuruluşları arasında birlik ve beraberliğin arttırımını sağlamak ve daha sıcak ilişkiler kurmaktır.Bugün ki ilk karşılaşmamız Gelendost MYO Öğretim görevlileri arasında olacak .Her iki takıma ve oyuncularına başarılar diliyorum''dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.