Geleneksel'den Evrensel'e

7'den 70'e 7 Bölge 7 Dans

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2016 00:36
Geleneksel'den Evrensel'e

7 Bölge 7 Dans Kültür ve Sanat Derneği’nin organizasyonu ile Devlet Hastanesi Toplum Tuh Sağlığı Merkezi, Çocuk Evleri, Boğazici Koleji, Borsa İlkokulu, Halıkent İlkokulu’nun da katıldığı “Geleneksel’den Evrensel’e” başlıklı Dans Gösterisi izleyenleri büyüledi.

Kültürel değerlerimizden olan halk oyunlarını 7’den 70’e tüm dansçılara aynı platformda gösteri yaptırarak iki nesil arasındaki iletişimi arttırmak amacıyla düzenlenen gösteri izleyenlerin ilgi odağı oldu.

Proje Profesyonel olarak halk oyunları ile ilgilenmeyen ancak buna gönül veren öğrencisinden esnafına, memurundan ev hanımına kadar toplumun bütün kesimlerini sosyal bir ortamın içerisinde bir araya getirmeyi hedefledi.

Proje ile birlikte özellikle Çocuk Evleri ve Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde bulunan kesimler bu sosyal projenin tadını çıkardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum