Gelip İncelesinler

Isparta Belediyesi şirketlerinden BELMAŞ Bimsblok Fabrikası’nda üretimin günlük 90 bin adede çıkarılması amacıyla çalışmalarına başlatılan Kırma Eleme ve Bant Sistemi tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 17:58
Gelip İncelesinler

Sistemin devreye girmesiyle birlikte fabrikada üretim adedi 90 bine çıkmış oldu.

Sistemin devreye alınması ile ilgili olarak fabrika alanında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Birbuçuk yıldan bu yana fabrikanın günlük 27 bin adet civarında mal ürettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bir kademe daha ilerleyerek fabrikanın iki vardiyaya çıktığını ve günlük üretim miktarının 55-60 bin adede yükselttiklerini dile getirdi.

Son olarak Kırma, Eleme ve Bant sisteminin devreye girmesiyle birlikte artık üretim miktarının 90 bin adede çıkacağını dile getiren Başkan Günaydın, “Kurduğumuz sistem sayesinde istenen yere istenen miktarda mal sevk edeceğiz. Sistem sayesinde iki vardiyada üretimimizi 90 bin adede çıkaracağız. Bu kadar üretim mekanik olarak elle yetiştirilemiyor. Fabrikamızın arka kısmına da robot sistemli paketleme bölümü kuruyoruz. Böylece günlük 50 TIR bimsblok üretir hale gelmiş olacağız.

Bahsettiğimiz Ortadoğu’nun en büyük fabrikasında neticeye ulaştık. Başlangıçta 27 bin üretirken, 90 bin adede ulaşmış oluyoruz. Herkes gelip inceleyebilir, stoklarımız yetmiyor, malzemelerimiz satılıyor” dedi.

Bims kalıp sistemlerinin de iyi olduğunu anlatan Başkan Günaydın, “Kurmuş olduğumuz bu fabrika Türkiye’nin en kaliteli malzemesini üretiyor. Bunu da hemşehrilerimize iftiharla söylemek istiyorum. İşte fabrika buradadır. ‘Kof kof atıyor’ şeklinde konuşanları da davet ediyorum, gelsin görsünler.

Günde şu anda 57 bin adet mal üretildiğini ve şu andan itibaren 90 bin adet mal üretileceğini görsünler. İşte eserler budur. Siz 11 yıldır bir çivi çaktınız mı da bana laf söylüyorsunuz. Kendilerinin kof kof olduğu belli oluyor. Aşağıda bir yol var 2,5-3 yıldır bitiremiyorlar. Onların 2,5 yılda bitiremediği menzili biz 2,5 günde bitiriyoruz.

İşte çalışmalarımız bu. Görünen köy ispatlanmış olur. Bu hizmetlere Isparta’nın ekmeğe suya olduğu kadar ihtiyacı var. Burası eğitim kadar önemli oldu. Burayı açıyoruz. Hemen yanında da Genel Başkanımız üç gün sonra yine iki fabrikamızın daha açılışını yapacak. 30 Ağustos’ta yapılacak olan bu açılışlara tüm halkımızı da bekliyoruz.

Özellikle o kof insanları da bekliyorum, bu açılışlara iştirak etsinler. Yürekleri yetiyorsa katılsınlar. Burada bizim açılışlarımızı takip etsinler ve kendileri de çalışsınlar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum