Gelir Bölümü Haftasonu Açık

Isparta Belediyesi’nden emlak vergisi ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisi bedellerinden dolayı borcu bulunan vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri uyarısında bulunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2012 11:39
Gelir Bölümü Haftasonu Açık

Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2012 Cuma günü mesai bitimi olduğu belirtilen açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Mimar Sinan Caddesi’ndeki Gelir Bölümü ile Köy Garajı ve Otogar’daki veznelerinin cumartesi günü saat 10.00-16.00 arasında açık olacağı bildirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, vergilerini zamanında ödemeyen vatandaşların cezalı duruma düşeceğini söyleyerek, “Normal mesai günlerinde belediyemize gelerek borcunu ödemeyen vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için Gelir Bölümümüzü bu hafta sonu cumartesi günü açık bulunduracağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.