Gelir Müdürlüğü Yeni Yüzü İle Hizmette

Isparta Belediyesi, Gelir Müdürlüğü yeni yapısı ile dün hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 12:01
Gelir Müdürlüğü Yeni Yüzü İle Hizmette

Isparta Belediyesi, Gelir Müdürlüğü yeni yapısı ile dün hizmete açıldı. Gerçekleştirilen sade törende Başkan Günaydın, bütün personeli ile tek tek ilgilendi ve hal hatır sordu.

Bir süre önce tadilata giren Gelir Müdürlüğü, son teknoloji ile donatıldı. Yapılan açılışa Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yanı sıra, MHP İl Başkan vekili Ali Avcu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Aziz Şencan ve bazı meclis üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Günaydın: “Gelir Müdürlüğümüzü halkımızın rahat etmesi için yaz ve kış şartlarına göre yapılandırdık. Kışın üşümeyecekler, yazın yanmayacaklar, vezne sayımızı artırdık. Memur eksikliklerini giderdik. Yine buraya numaratör koyduk. Kendimizi özel şirket, halkımızı da müşteri gibi görüyor ona göre davranıyoruz. Önemli olan güler yüz ve en iyi hizmet. Biz halkımıza görüldün bağlıyız. Müteahhit firma burayı bize 31 gün geç teslim etti. Bunun neticesinde gerekli cezayı kestik zaten. Ayrıca firmaya teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.