Geliştiren Beyinler 2012 Fuarı Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Meslek Yüksekokullarında Düşünen, Tasarlayan, Geliştiren Beyinler 2012” isimli proje fuarı, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile s

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2012 14:17
Geliştiren Beyinler 2012 Fuarı Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Meslek Yüksekokullarında Düşünen, Tasarlayan, Geliştiren Beyinler 2012” isimli proje fuarı, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Çukurova Üniversitesi Sihirbaz Fizikçiler Grubunca sunulan gösterinin ardından başlayan ödül töreninde, katılımcı okul temsilcileri ve sponsorlara da teşekkür ve katılım plaketi verildi. Törende, SDÜ Teknik Bilimler MYO Müdürü ve Fuar Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kayacan ve değerlendirme jüri üyeleri, meslek liseleri, meslek yüksekokulları, fakülteler kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.