Genç Başkan Adayı, Gençleri Unutmadı

30 Mart Yerel seçimleri öncesi proje fabrikası gibi proje üreten Doğru Yol Partisi (DYP) Isparta Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu, gençliğinin verdiği enerjiyi yine gençler için harcayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2014 15:24
Genç Başkan Adayı, Gençleri Unutmadı

Projeleri hakkında bilgiler veren DYP Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu: “Biz göreve geldiğimiz an hemen bir gençlik birimi oluşturacağız. Ya da Kent Konseyinde ki gençlik kollarını harekete geçireceğiz.

Gençlik Birimi, kurumsal yapısı içinde Sosyal ve Kültürel İşler, Dış Eğitim, İç Eğitim, Tanıtım ve İletişim Komisyonlarını barındırmakta; bu birimlerin eşgüdümlü çalışması ile çok güzel projeler ortaya çıkarılabilir. Gençlik Birimi, üyelerine müzik ve şiir dinletileri, anma törenleri, konferanslar, paneller, tartışmalar, söyleşiler, geziler gibi etkinlikler düzenleyecek; tiyatro, opera, bale, sinema ve konserler için toplu bilet satabilir; üyelerine değişik konularda sunumlar yapabilir, birçok konuda kendilerini geliştirmelerini destekleyebilir. 

OKUL KÜTÜPHANELERİ OLUŞTURACAĞIZ
Her yıl ilköğretim ya da lise düzeyinde kitap gereksinimi olan iki okulu saptayıp, kitap bağışı kampanyaları düzenleyerek okul kütüphaneleri oluşturabiliriz.

OKUL ÇEVRELERİ SOSYAL YAŞAM ALANI OLACAK
Gençlerle ilgili düşüncülerini ve fikirlerini açıklayan Mehmet Uslu: “İlimizde çok sayıda okul var. Biliyoruz ki bazen gençlerimiz zaman geçirmek için okul etraflarında dolaşıyor ve istenmeyen olaylara ya da görüntülere sebep veriyor. Şayet Belediye Başkanı seçilirsem, birçok okulumuzun etrafına sosyal yaşam alanı yaparak, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kaçınmasını sağlayacağım. Yani yapacağımız tesislerle genç arkadaşlarımız buralarda kitap okuyabilecek, internete girebilecek, spor yapabilecek. Yani çok amaçlı spor alanlarımızla gençliğinin önünü açacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum