Genç Çoban Köpek Saldırısında Öldü

Genç Çoban Köpek Saldırısında Öldü

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2017 21:55
Genç Çoban Köpek Saldırısında Öldü

Büyükhacılar Köyü’nde çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan 22 yaşındaki Rafet Telli yaşamını yitirdi.

Olay bugün saat:15:15 sıralarında Büyükhacılak Köyü Kozaağağacı Yaylası Damlarca mevkiinde meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde küçükbaş hayvanlarını otlatmak için yaylaya çıkan Rafet Telli, başka bir sürünün çoban köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Karın bölgesinden ağır yaralanan Telli, olay yerine yaşamını yitirdi. Telli’den bir süredir haber alınamayınca Baba Halil Telli ve annesi yaylaya çıktı. Daha sonra ise sürünün bulunduğu mevkiiye giderek oğullarının cansız bedeni ile karşılaştılar. Ailesi ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Rafet Telli’nin öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen savcının inceleme yapmasının ardından Telli’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum