Genç Diş Hekimlerinin Mezuniyet Gururu

Genç Diş Hekimlerinin Mezuniyet Gururu

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2016 14:15
Genç Diş Hekimlerinin Mezuniyet Gururu

Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mezun olmanın haklı gururunu yaşayan öğrenciler, sevinçlerini, aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Törenin açılış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarından Sevgi Güler, mesleği kendilerine öğreten akademisyenlere ve kendilerinden desteklerini esirgemeyen ailelerine teşekkür etti.

Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarından Sefa Ovalıoğlu da “Usta çırak ilişkisiyle yoğrulan eğitimimiz mezuniyetimizle son bulmayacak. Bugünün çırakları olan bizler, yarının ustası olmak için daima çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timuçin Baykul da öğrencilere seslendiği konuşmasında şunları kaydetti: “Genç meslektaşlarım almış olduğunuz eğitim, bilim ve teknolojiyi yakından takip ederek sürekli yenilenen, yaptıkları çalışmalarla ulusal ve uluslararası başarılar elde eden çok kıymetli akademisyenler tarafından verildi. Aldığı eğitimi meslek hayatına en iyi şekilde yansıtacak bireyler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her hastaya anne, baba ve kardeş hassasiyetiyle yaklaşan vatan ve millet için çalışan hekimler olacağınıza da inancımız tamdır.”

Isparta-Burdur Diş Hekimleri Odası adına konuşma yapan Oda Sekreteri Naim Şenyurt, eğitim sürecini tamamlayan genç diş hekimlerini kutlayarak kendilerine gereken desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız da hayatlarının her anında kendilerine destek olan ve hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen aileleri kutladı.

SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Eski Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa Üstün Güldağ ise tüm mezunlara meslek hayatlarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.