Genç Girişimcilerden Baro'ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Barosu'nu ziyaret etti. Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu ile bir süre görüşen yönetim kurulu üyeleri, kurulun projeleri ve ça

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2011 13:47
Genç Girişimcilerden Baro'ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Barosu'nu ziyaret etti. Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu ile bir süre görüşen yönetim kurulu üyeleri, kurulun projeleri ve çalışmalarını anlattı.

Isparta Baro Başkanı Gökmenoğlu, TOBB Isparta Genç Girişimciler Yürütme Kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gömenoğlu, genç girişimcileri kamuoyundan takip ettiklerini belirterek, genç neslin daha bilgili ve bilinçli yetişmesinin son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu belirtti.
    
Isparta’da yeni girişimcilerin ortaya çıkmasında bu kurula büyük görev düştüğünü ifade eden Gökmenoğlu, avukatlar olarak her zaman düzenlenecek etkinliklerde yeni girişimcilerin yanında olacaklarını kaydetti.

Kurul Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu da, TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu'nun 2010 yılında başlattığı ve halen devam eden orta öğrenim öğrencilerine yönelik mesleki kariyer tanıtım organizasyonuna Isparta Barosu'nun katkısından memnun olduklarını söyledi.
    
Ayrıca düzenledikleri “Ben Buldum” girişimcilik proje yarışmasına değinen Büyükçulcu, yerelde düzenlenen bu etkinliğin Isparta sınırlarını aşarak tüm Türkiye’ye örnek olduğunu ifade etti.
    
2011 yılı içinde yarışmanın ikincisini düzenlemeyi düşündüklerini ve bu konuda daha önce olduğu gibi Isparta’daki tüm sivil toplum örgütlerinin desteğinin önemli olduğunu anlatan Büyükçulçu, Isparta Barosu'ndan da destek beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.