Genç İletişimciler Sahada

Meryem Albayrak Anadolu İletişim Lisesi öğrencileri, beraberlerinde öğretmenleri Ramazan Başman ve Melek Demirbaş Daş ile birlikte Demokrat Gazetesi’ni ziyaret etti. Genç iletişimler gazeteciliğe dair merak ettikleri her şeyi Demokrat ekibine sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2017 10:54
Genç İletişimciler Sahada

Meryem Albayrak Anadolu İletişim Lisesi öğrencileri dün Demokrat Gazetesi’ni ziyaret etti. Genç iletişimciler beraberinde öğretmenleri Ramazan Başman ve Melek Demirbaş Daş ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Demokrat ekibi ile uzun süre sohbet ederek merak ettikleri konularda bilgi alış verişinde bulundular.

Eğitimciler Ramazan Başman ve Melek Demirbaş Daş, ziyaretle ilgili olarak verdikleri bilgilerde “Bizler öğrencilerimizin hayatın içerisinde öğrenmelerini istiyoruz. O yüzden Isparta’daki yerel gazetelerimizi ziyaret ederek öğrencilerimizi sektör temsilcileriyle buluşturuyor ve merak ettikleri konuları direk mesleğin muhataplarından öğrenmelerini istiyoruz. Buradaki havayı teneffüs etmelerinin önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli ile uzun süre sohbet eden öğrenciler gazetecilik mesleğinin gelişimi, önemi, püf noktaları gibi konularda merak ettikleri konuları sordular.
Gazetemizin haber merkezi, dizgi tasarım servisi gibi bölümlerini de ziyaret ederek çalışanlardan bilgi alan öğrenciler ziyaretten oldukça memnun ayrıldı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli, “Bizler bu ziyaretten son derece memnun olduk. İletişim Lisesi Isparta’da bizim sektörümüz açısından son derece önemli. Sizler şimdiden bizim meslektaşlarımız sayılırsınız. Demokrat Gazetesi’nin kapıları sonuna kadar sizlere açık. Size her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Karşılıklı olarak birbirimizden bir çok şey öğreneceğiz” dedi.

Öğrenciler ve Demokrat çalışanları en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere sözleşti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.