Genç İşadamları KARARLI!

Genç İşadamları KARARLI! Manifesto Gibi Bildiri Yayınladılar...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2018 08:56
Genç İşadamları KARARLI!

Isparta Genç İşadamları Derneği, manifesto gibi bir kararlılık mesajı yayınladı. Son günlerde özellikle ekonomi üzerinden Türkiye’yi yıpratmak ve yalnızlaştırmak isteyen güçlere karşı genç işadamlarının kararlılığına vurgu yapılan açıklamada “Sinsi planların, alçak düşmanların farkındayız” denildi.

Isparta Genç İşadamları Derneği tarafından yayınlanan bildiride; “Her Şeyin Farkındayız! Biz savaşın topla, tüfekle olmadığının farkındayız! Biz yalnızlaştırılmak istediğimizin farkındayız! Lider ülke, Türkiye idealinin kimleri rahatsız ettiğinin farkındayız! Körüklenen ateşin, ötekileştirilmek istenen ülkemizin farkındayız! Sinsi planların, alçak düşmanların farkındayız! Kararlıyız ! Üretmeye, büyümeye, mücadele etmeye, baş eğip, diz çökmemeye kararlıyız! İstihdam yaratmaya, yaraları sarmaya, milletimizin yanında olmaya kararlıyız! Daha çok çalışmaya, daha çok fedakarlığa ve her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye kararlıyız! Yeni tarımsal reformların sürdürülmesine, bölgesel verimlilik çalışmalarının devamına, sanayi hamlelerinin gayretle devam ettirilmesine kararlıyız! Kobilerin büyümesi, devlet desteklerinin kesintisiz sürdürülmesi, kırsal kalkınma hamlelerinin kesintisiz devam etmesinden yanayız! Çağrımız Milletimizedir; Türkiye asla yalnız değildir. Dünya coğrafyasının mazlumları ve onların duaları cennet vatanımızın semalarında bir kalkan gibi bizimledir. Biz mazlumla Allahın arasında hiçbir perde olmadığına iman etmiş Büyük Türk Milletiyiz! Isparta Genç İşadamları Derneği tüm gücüyle Milletinin yanındadır Devletinin emrindedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.