Genç ISİAD Üyeleri Ekonomiyi Değerlendirdi

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) bünyesinde kurulan ve genç iş adamlarından oluşan Genç ISİAD Komitesi çalışmalarına hız verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2013 11:54
Genç ISİAD Üyeleri Ekonomiyi Değerlendirdi

Geçtiğimiz günlerde İzmir ve Aydın’a gezi düzenleyen Genç ISİAD, genç iş adamlarından oluşan üyelerini dernek merkezinde kahvaltıda bir araya getirdi.

Yaklaşık 30 genç ve dinamik iş adamının katıldığı programda Isparta ekonomisi ve sorunları değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede Ispartalı iş adamlarının iletişim eksikliği, ortaklık kültürünün gelişmemiş olması, girişimcilik ruhunun yetersiz olması gibi problemleri olduğu tespit edildi.

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç ISİAD Sorumlusu Bedirhan Yavuz amaçlarının bu sorunlara çözüm aramak olduğunu söyledi. İnsanlar arasındaki iletişim eksikliğini gidermek için bu tip programlar yaptıklarını ifade etti.

Genç iş adamlarını tek tek iş yerlerinde ziyaret etmeye başladıklarını anlatan Bedirhan Yavuz, bir araya gelebilme, birlikte hareket edebilme kültürünü geliştirmek için yurtiçi ve yurtdışı gezileri düzenleyeceklerini söyledi.

Bu doğrultuda 26-29 Mart tarihleri arası Tunus’a gezi yapacaklarını söyleyen Yavuz, vizyonun gelişmesi adına gezilerin önemine dikkat çekti. Genç ISİAD olarak eğitici seminerler vereceklerini belirten Bedirhan Yavuz katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.