Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 2. eleme turu 13 Eylül'de

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 114 kulübün katılımıyla, 16 - 21 Ağustos tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalarla tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2017 13:02
Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 2. eleme turu 13 Eylül'de

Şampiyonanın 2.eleme turu, 25 grubun birincileri ile en iyi puan ve averaja sahip 7 ikinci olmak üzere toplam 32 takımın katılımı ile oynanacak.
2. eleme turu müsabakaları tarafsız sahalarda 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kazanan takımlar, 1 gün dinlendikten sonra bulundukları şehirde 3. eleme turu müsabakalarını oynayacak ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerine gidecek 8 takım arasına girmeye çalışacak.
2. ve 3. eleme turu karşılaşmaları ile final müsabakaları tek maç eleme usulü ile gerçekleştirilecek. Müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devre şeklinde yapılacak. Müsabakaların eşitlikle sonuçlanması halinde 10'ar dakikadan 2 uzatma devresi oynanacak. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması durumunda seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımların belirlenmesini sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.