Genç Raketlerimizden Büyük Başarı

Genç Raketlerimizden Büyük Başarı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2016 17:55
Genç Raketlerimizden Büyük Başarı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Gençler B Grubu Bölge müsabakaları Denizli’de gerçekleştirildi.

3-4 Aralık 2016 tarihlerinde Hasan Güngör Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara 14 bayan, 21 erkek takımıyla Konya, Aydın, Antalya, İzmir, Isparta, Denizli, Muğla illerinin sporcuları yarıştı.Müsabakalarda ilimizi ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü temsil etti. Genç Kız ve Genç Erkek kategorilerinde gerçekleşen müsabakalar çekişmeli geçti.İlimizi temsil eden ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü Genç Erkekler A takımı final oynayarak 2’nci oldu.

ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü Genç Erkekler B takımı ise 4’ncülük kürsüsüne çıktı. Bu sıralama ile ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü A ve B takımı Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, müsabakalarda derece elde eden sporcuları, antrenörleri ve kulüp yöneticilerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.