Genç Yaşta Ölmek İstedi

İntihar etmek üzere ormanlık bir alana giden genç kadın, polis ekipleri tarafından bulunarak son anda intihardan vazgeçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2014 12:21
Genç Yaşta Ölmek İstedi

Isparta’da psikolojik sorunları bulunduğu gerekçesiyle arkadaşına intihar edeceğini söyleyerek, Gökçay’daki ormanlık alana giden kadın, polis ekipleri tarafından bulunarak hayatı kurtarıldı.

Edinilen bilgiyegöre, olay dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi ‘155 Polis İmdat Hattı’na, bir kadının telefonla konuşarak arkadaşına ‘İntihar edeceğim’ şeklinde söylemlerde bulunarak Gökçay’da ormanlık alan istikametine yaya olarak ilerlediği ihbarı geldi.

İhbarcının verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda, söz konusu kadını araştırmak üzere Gökçay bölgesine çok sayıda sivil ve resmi Asayiş ekibi sevk edildi.

Kısa süre sonra ormanlık alanda kadına rastlayan polis güçleri, intihar etmek üzere olan H.E. isimli kadını ağlarken buldu.

Genç kadını ikna eden polis, psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle H.E.’yi hastaneye götürerek, sağlık ekiplerine teslim etti.

Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen H.E.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.