Genç Yaşta Trafik Kazasına Kurban Gitti

Genç Yaşta Trafik Kazasına Kurban Gitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2015 18:42
Genç Yaşta Trafik Kazasına Kurban Gitti

18 yaşındaki Yakup Alp, motosikleti ile seyir halinde iken otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirdi.

Kaza geçtiğimiz gün Koç Cam kavşağında meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 15 plakalı otomobil, Yakup Alp'in kullandığı motosiklete çarptı. Kaza sonrası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yakup Alp tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 18 yaşındaki Alp bugün ise yaşadığı Gelincik Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza günü ise 18 yaşındaki Yakup Alp motosikleti ile dershaneye gidiyordu. Ölüm ise onu Koç Cam kavşağında yakaladı. Karşı yönden gelen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Alp, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sürücü ise kazanın ardından tutuklandı. Bugün ise kazada hayatını kaybeden Alp son yolculuğuna uğurlandı. Acılı aile ise güçlükle ayakta durabildi. Gelincik Köyü'ne defnedilen Alp'i son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum