Genç Yetenekler Hünerlerini Sergiledi

Genç Yetenekler Hünerlerini Sergiledi

Yayınlanma:
Genç Yetenekler Hünerlerini Sergiledi

Isparta Doğa Koleji haftasonunda eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

Isparta ve çevre illerden gelen 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 1.Geleneksel Resim-Müzik Genç Yetenekler Festivali’ne ilgi büyük oldu.

Etkinlikte 10 ile 18 arasında değişen genç yetenekler resim ve müzik dalında hünerlerini sergiledi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Isparta Doğa Koleji Müdürü Cihan Özcan, “Sanata gönül vermiş, resim ve müziğe yeteneği olan çocuklarımıza yönelik olarak gerek il genelinde gerekse çevre illerden katılımcı almak şartıyla bir etkinlik düzenledik. Çok neşeli geçti. Burdur, Antalya ve Alanya’dan katılımlar oldu. 10-18 yaş grubundan Resim ve müzik dallarında toplamda 600 öğrenci katıldı. Grup ve bireysel çalışmalar sergilendi. Güzel sanatlar kapsamında resim ve müzik dersleri var. Resimde dereceye giren öğrencilerimizden birinciye bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye de resim malzemeleri verildi. Müzik dalında yarışma yapmadık. Kendi dalında hünerlerini sergileyen öğrencilere sertifika ve küçük hediyeler takdim ettik. Doğa Koleji’nin diğer okullarında geleneksel hale getirdiği festival Isparta’da ilk kez düzenlendi” dedi.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.