Gençlerden Anlamlı Mesaj

Atatürk, “Uygarlık Yapısının Temeli Kitaptır” demiş… Boğaziçi Koleji öğrencileri de uygarlık yapısının temeli olan kitapla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla son derece anlamlı bir mesaj verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2016 01:04
Gençlerden Anlamlı Mesaj

Boğaziçi Eğitim Kurumları’nda eğitim öğretim gören 9 ve 10. Sınıf öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kitap okuma farkındalığı yaratmak için Boğaziçi Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübü kentin çeşitli merkezlerinde toplu halde kitap okuma etkinliği düzenliyor.

Etkinliğin ilk halkası Valilik arkasında ki meydanda gerçekleşti.

Kolej Müdürü Atiye Kılıçarslan, sosyal sorumluluk projesi ile ilgili verdiği bilgilerde “Üreten bir gençlik, ürettiğinden mutlu olan bir gençlik için yola çıktık. Okuma farkındalığını artırıp okuyan, araştıran okuduğu bilgileri hayatına tatbik eden bir nesil için yola çıktık” dedi.



Yaklaşık 1,5 saat boyunca meydanda kitap okuyan gençler de etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Boğaziçi Koleji okumada farkındalık yaratmak amacıyla bundan sonra da kentin çeşitli merkezlerinde bu etkinliği devam ettirecek.

Etkinlik kapsamında çevredeki vatandaşlar da kitaplarını getirerek yada stanttan kitap alarak okuma etkinliğine katılabiliyor.






Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum