Gençlerden Kaykay Pisti Talebi

Ispartalı Kaykaycı Gençler yaşadıkları engelleme ve zorluklar karşısında Skatepark (kaykay) Pisti isteyerek, Isparta Belediyesi önünde basın açıklaması düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2013 16:49
Gençlerden Kaykay Pisti Talebi

Ekstrem bir spor dalı olan, Kaykay Sporu yerel ve uluslararası yarışma organizasyonları ile çok büyük bir endüstri ve kültür haline gelmiştir.

Isparta’nın Kaykaycı, Patenci Gençleri Valilik önünde, kaldırımlarda spor faaliyetlerini sürdürürken hem çevreye hem kendilerine zarar veriyorlardı. Valilik önünde uygulanan yasaklar, kaldırımlardaki tehlikeler dolayısıyla Kaykay Sporlarını korku içinde gerçekleştiren bu gençler bir araya gelip imza kampanyası düzenleyerek, dilekçeleri ile Isparta Belediye Başkanlığına başvuru yaptı.

Beldiyeden Kaykay Pisti Müjdesi
Belediye tarafından oldukça duyarlı karşılanan gençlere en kısa zamanda Skatepark Pisti müjdesi verildi. Sevinçlerini alkış ve belediyeye tezahüratla dile getiren Kaykaycı Gençler yaptıkları basın açıklamasının ardından dağıldı.

Grup adına konuşma yapan Mustafa Ozan Demir; “Isparta ekstrem topluluğu olarak sporumuzu; insanları, esnafı çevreyi rahatsız etmeden, çevredeki yapılara ve kendimize zarar vermeden yapabilecek uygun bir alan ve skatepark gibi yapılar istiyoruz. Yapılacak olan alanlarda rampa, boks basamak gibi yapılarında olması sporumuz için daha uygun olacaktır. kaykay parkımız olmadığı için valilik önünde veya kaldırımlarda kayıyorduk. Kaykay ve paten kullanarak son derce popüler olan bir spor dalı icra ediyoruz.

Kaykay pistimizin olması durumunda kaykay tekniklerini geliştirip, sporumuzu güven içinde kimseyi rahatsız etmeden aktif bir şekilde icra etmiş olacağız. 250’e yakın imza toplayıp Belediye Başkanlığına Skatepark Alanı için müracaata bulunduk. Belediye Başkanlığı bizimle nezaketle ilgilenip zaten projelerinin içerisinde şehir içerisinde biz gençlerin kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir yerde Kakkay Pisti olacağını ve çalışmalarını hızlandıracaklarını söylediler.

Belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bize destek veren herkese de çok teşekkür ederim. Skatepark alanımız olur olmaz herkesi bize izlemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum