Gençlere 30 Bin TL Hibe Olanağı

30 Bin TL Hibe, 70 Bin TL Faizsiz Kredi Olanağı... Tıkla Başvur...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2015 00:12
Gençlere 30 Bin TL Hibe Olanağı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganıyla ilk aşamada Adıyaman, Ankara, Aksaray, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa ve Trabzon illerindeki Gençlik Merkezlerinde KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ‘Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni 81 ilde yaygınlaştırılıyor.

Düzenlenecek olan girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL'ye kadar hibe ve 70 Bin TL'ye kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacaklar.

Eğtimin İçeriği
Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi aşağıda belirtilen dört ana modülden oluşan toplam 70 (yetmiş) saatlik sınıf içi ders ve atölye çalışmalarını kapsar.1.Modül; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizlerine kapsayan 8 saatten oluşur.2.Modül; iş planı kavramı ve öğelerini (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan) kapsayan 18 saatten oluşur.3.Modül; iş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmalarını (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan) kapsayan 24 saatten oluşur.4.Modül; iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususları kapsayan 20 saatten oluşur.

Başvurmak İçin Aşağıdaki Linkten Ulaşabileceğiniz Başvuru Formunu Doldurarak Çıktısını Gençlik Merkezi'ne Teslim Etmeniz Gerekiyor. Son Başvuru Tarihi 16 Şubat 2015 Olan Projeden 18 - 29 Yaş Aralığı Yararlanabilecek.  

Başvurmak İçin Tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.