Gençlere 5 Yıldızlı Müjde

Eğirdir Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüce düzenlenen Güçlü Yarınlar Projesi doğrultusunda 17-24 yaş gruplarına yönelik 5 günlük 5 yıldızlı otelde ücretsiz geziler düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2013 14:09
Gençlere 5 Yıldızlı Müjde

Ayrıca, Seyyah Bizim Eller Projesi kapsamında da günü birlik ücretsiz geziler düzenlenecek.

Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer, “Seyyah Bizim Eller” projesi için başvurular başladı. Bu yıl 14-18 ve 19-26 olmak üzere 2 farklı yaş grubunda gerçekleştirilecek olan projede gezi ve faaliyetler 4 Şubat-26 Mayıs tarihleri arasında organize edilecek. Geziler ve faaliyetlerin ücretsiz olacak. Gruplarda kızlar ve erkekler ayrı olacak. Gezilere katılmak isteyenlerin en geç 4 Şubat 2013 tarihine kadar Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Diğer taraftan, Güçlü Yarınlar Projesi kapsamında 17-24 yaş arası gençlere yönelik 5 günlük 5 yıldız otelde ücretsiz gezilerin düzenleneceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer, “Bu geziler 16 Şubat – 7 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak. Bütün gezilerimiz ücretsiz olacak. Gezilere katılmak isteyen gençlerimizin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze 4 Şubat 2013 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer’in ziyaretinden ve yapılacak projelerden dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “İlçemizde yaşayan gençlerimizin ücretsiz olarak düzenlenen gezilere katılması müjdeli bir haberdir. Eğirdir’deki bütün gençlerimiz gezilere katılmalı ve değişik yerleri gezip görme ve tanıma imkânını yakalamalıdır Bu büyük fırsatı gençlerimiz yapacakları müracaatla iyi değerlendirmelidir. Belediyemiz olarak gençlerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Gezilerin tamamının ücretsiz olduğu açıklanırken, müracaatlar için son tarihin 4 Şubat 2013 olduğu önemle duyuruldu. Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Yazla Mahallesi’ndeki Spor Salonu’nda hizmet veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.