Gençlerimizle Her Zaman Beraberiz

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisat Birliği Kulübü, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Gençlerimizle Her Zaman Beraberiz

SDÜ İktisat Birliği Kulübü Başkanı Mustafa Torun, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yeni dönem belediye başkanlığının kendisine, Isparta’ya ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Torun, “Başkanım bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, yeni dönemde de başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Değerli gençler bu ziyaretiniz bizi onurlandırıyor ve sevindiriyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada belediye ile ilgili her türlü yardıma hazırız. Siz gençlerimizle her zaman birlikteyiz. Sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından SDÜ İktisat Birliği Kulübü tarafından bugüne kadar yaptığı ve verdiği desteklerden dolayı Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum