Gençlik Kollarından Basın Açıkalaması

HAS Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı Basın Açıkalaması yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2012 14:16
Gençlik Kollarından Basın Açıkalaması

EGEMENLERİN DEĞİL MAZLUMLARIN TÜRKÜSÜ

Son günlerde çıkan dedikodular, Has Parti'nin Türkiye'de herkese adalet, özgürlük ve refah vaat eden projeleriyle, üslubuyla, diliyle yeni Türkiye kurma yaklaşımlarının, herkes tarafından yakından takip edildiğinin bir göstergesidir.

AKP MYK’sında konuşulan bilgilerin dışarıya yanlış şekillerde sızmasıyla gelinen bu süreçte herkes bilmelidir ki, Numan Kurtulmuş’un ve HAS Parti’nin kimseden bir talepte bulunması söz konusu olmamış ve olmayacaktır.

10 yıldır YÖK’ü kaldıramamış, yeni anayasayı yapamamış, seçim sistemini, siyasi partiler kanunu değiştirememiş, gelir dağılımındaki adaletsizliği ortadan kaldıramamış AKP, halka Tayyip Erdoğan’dan sonra bir lider sunamayacağını anlamıştır.

Bu ortamda kendilerince en doğru olanı yapıp, insanları ve gündemi ekonomi,refah ve adalet dışındaki suni gündemlerle oyalamaya çalışmaktadır.

Biz bugün istiyoruz ki; suni gündemler yerine Samsun’da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sorumlulularını konuşalım, çöken dış siyaseti, hazine müsteşarlığının açıkladığı ve devamlı artan borçlarımızı konuşalım. Atanamayan öğretmenlerden, gelir dağılımdaki adaletsizlikten ve işçi ölümlerinden bahsedelim.
Halkımız son olaylarla birlikte bir kez daha Türkiye’de büyük bir muhalefet açığının olduğunu görmüştür. Meclis dışında olmasına rağmen HAS Parti bu boşluğu büyük ölçüde doldurmuştur.

Son olarak; insanların sömürülmesine çanak tutan emperyalizme karşı bir duruş sergileyememiş, uluslar arası sistemin bir parçası olmuş AKP’nin, Numan Kurtulmuş ve HAS Parti’yi itibarsızlaştırma çabalarına rağmen HAS Parti dimdik ayakta, sözlerinin arkasında ve çalışmalarına devam etmektedir. Her şeye rağmen biz ‘’Egemenlerin değil, mazlumların türküsünü söylemeye devam edeceğiz.’’

HAS Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı adına
Basın Sözcüsü Burak Yaradanakul

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.