Gençlik Merkezi İlçelerde Tanıtılıyor

Isparta Gençlik Merkezi, ilçelerde tanıtımlarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Gençlik Merkezi İlçelerde Tanıtılıyor

Isparta Gençlik Merkezi tarafından başlatılan "İlçelerde Gençlik Merkezini tanıtalım" etkinliği kapsamında Yalvaç ve Keçiborlu’da tanıtım yapıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “9 - 12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz çalışmada 4 okulu ziyaret ettik. Keçirborlu Meslek Yüksekokulunda gençlerle birlikte olduk. Pasta, böreklerle karşılandığımız Keçiborlu'da gençlere Bakanlığımızın faaliyetlerinden söz ettik ve bu faaliyetlere yoğun katılım göstermeleri gerektiğini anlattık. Bakanlığımızın "Atasız Ati Olmaz" projesi kapsamında Sarıkamış, Nene Hatun ve Akşemseddin belgesellerini izledik. Gençlik Merkezi faaliyet ve projelerini anlattığımız etkinliğimiz oldukça eğlenceli geçerken çalışmalarımız diğer ilçelerimizde de sürecek.

Ayrıca, " İlçelerde de Gençlik Merkezini ve faaliyetlerini tanıtalım" düşüncesiyle çıktığımız tanıtım çalışmasında, 3 - 11 Aralık tarihleri arasında Isparta'nın Yalvaç ilçesindeydik. Planlamasını yaptığımız etkinlik programımızda Yalvaç'ta bulunan 9 okulu ve Yalvaç Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettik. Gençlerle birebir aynı ortamda gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmamızda, Bakanlığımızın faaliyet ve projelerini de gençlere sunduk. Bakanlığımızın "Atasız Ati Olmaz" projesi kapsamında hazırlanan belgeselleri gençlerle birlikte izledik. Gençlik Merkezi etkinlik, faaliyet ve projelerimizi gençlere anlattık. Gençlere sosyal medyanın önemini de vurguladığımız tanıtım çalışmamız oldukça verimli geçerken, diğer ilçelerimizde de faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum