Gençlik Merkezi Kulüpleri Çalışmalarına Başladı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi 2017-2018 eğitim/öğretim yılında faaliyet gösterecek Kültür, Sanat, Eğitim ve Spor Kulüpleri çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Gençlik Merkezi Kulüpleri Çalışmalarına Başladı.

Tamamı Isparta Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirilen kulüp çalışmaları 18 branşta gençlerin hizmetine sunulurken alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler yapılıyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere yapılan eğitimlere gençleri ilgisi yoğun olurken gençler hem öğreniyor hem eğleniyor.Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için faaliyetlerine devam eden Isparta Gençlik Merkezi’nde kurs kayıtları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, yeni dönem kurslarına hazırlıklarına sürdürüyor. 19 farklı dalda, 9-29 yaş grubu gençlerin faydalandığı kurslara ilgi yoğun.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından gençlerin boş zamanlarını daha etkili ve faydalı değerlendirmeleri ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları açısından sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmek amacıyla okuyan ve okumayan gençlerimize belli program dahilinde uzman eğiticiler nezaretinde Bağlama, Gitar, Ney, Keman, Diksiyon, Fotoğrafçılık, Karikatür, Osmanlıca, Kuran-ı Kerim, İşaret Dili, Resim, Ebru, 3 Boyutlu Resim, Taş Bebek Yapımı, Cam İşlemeciliği, Satranç, Akıl Yürütme ve Strateji Geliştirme Oyunları ile Bilgisayar ve Kod Adı 2023 eğitimi yapılacak.

Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak açılan kurslar gençliğin sosyal ve kültürel gelişimlerine olumlu yönde katkı sağlamaya devam ediyor. Çalışmaların sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum