Gençlik Merkezi'nden '57.alay Anısına Vefa Yürüyüşü' Daveti

Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Çanakkale Zaferi’nde gösterdikleri kahramanlık dolayısıyla ‘57.Alay Anısına Vefa Yürüyüşü’ Isparta’da 25 Nisan sabahı İstiklal Camii’nde başlayarak, yürüyerek Garnizon Şehitliği’ndeki program sonrasın

Yayınlanma:
Gençlik Merkezi'nden '57.alay Anısına Vefa Yürüyüşü' Daveti

Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Çanakkale Zaferi'nde gösterdikleri kahramanlık dolayısıyla '57.Alay Anısına Vefa Yürüyüşü' Isparta'da 25 Nisan sabahı İstiklal Camii'nde başlayarak, yürüyerek Garnizon Şehitliği'ndeki program sonrasında tamamlanacak.Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) öncülüğünde, tüm illerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan Çanakkale Zaferi'nde büyük kahramanlık gösteren '57. Alay Anısına Vefa Yürüyüşü' 25 Nisan'da düzenlenecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından organize edilen 57. Alay Vefa Yürüyüşü öncesinde İstiklal Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti sunularak, dua edileceği açıklandı.Türk bayrakları dağıtılacağı belirtilen katılımcıların ayrıca, 103 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı'nın taşınmasıyla gerçekleştirilecek olan yürüyüş sonrasında Garnizon Şehitliği'ne ziyarette bulunacağı bildirildi. Programın, Isparta Garnizon Şehitliği'nde de Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilerek program sona ereceği öğrenildi.Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "25 Nisan 2018 Çarşamba günü 05.00'te İstiklal Camiinde başlayıp Garnizon Şehitliğinde sona erecek programa tüm Isparta halkı davetlidir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.