Gençlik Merkezlerimiz İlçelerde Aktif

Gençlik Merkezlerimiz İlçelerde Aktif

Yayınlanma:
Gençlik Merkezlerimiz İlçelerde Aktif

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, gençlere hizmet vermek için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, spor ve sosyal faaliyetlerle ilgili sayının her geçen gün arttığını söyledi.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, kentin spordaki durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gevrek, spor okulları ve yüzme bilmeyen projesinin öneminden bahseden Gevrek, “2004 yılında da Gençlik ve Spor Müdürlüğünde İl Müdürü olarak görev aldım. Belirli bir aralıktan sonra da yine bakanlığımızda genel müdürlüğümüzde farklı görevlerde yer aldım. 2011 yılından itibaren de aktif olarak Isparta'da Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü görevini yapmaktayım.

10 yılımızı doldurduk şükür. Geldiğimiz yıldan itibaren hakikaten bölgemizin ilimizin gençleri için spor tabanının spor kültürünün oluşması için büyük bir mücadele veriyoruz. Bunda da gerçekten başarılı olduk diyebiliriz. Rakamlarla ifade etmek gerekirse şuanda ilimizde 121 kulüp 33 bin lisanslı sporcumuz var. Özellikle yaz spor okullarında benim de çok önemsediğim değer verdiğim yaz spor okullarında hakikaten Türkiye ortalamasının çok üzerindeyiz. Her yıl hazirandan Eylüle kadar 26-27 ayrı branşta yaklaşık 18 bin gencimize biz yaz spor okullarında eğitim veriyoruz. Bu da ayrı bir gurur kaynağı” dedi.

Gevrek, “Bunu hakeza bakanlığımızın çok önemsediği ve önem verdiği 1 milyon gencimize vatandaşımıza yüzme bilmeyen projesi başlatılmıştı ve onu tamamladık. Tüm Türkiye genelinde 81 vilayette yaklaşık 1 milyonu geçti. İlimizde de 16 bin üzerindeki gencimize biz son 1.5 yıllık sezonda pandemiye rağmen yüzme eğitimi verdik” diye konuştu. Isparta merkezin yanı sıra ilçelerdeki gençlik merkezlerimizde aktif olduğunu söyleyen Gevrek, Bakanlığın projelerinin de devam ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.