Genel Başkan Yardımcısı Hayran kaldı

Genel Başkan Yardımcısı Hayran kaldı

Yayınlanma:
Genel Başkan Yardımcısı Hayran kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ve beraberindekiler, Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Kavşağına inşa edilen Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesini gezdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen müze ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, “Bu müzenin yapımında emeği geçen belediyemize ve başta belediye başkanımız olmak üzere herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Çünkü bunlar bizim milli sermayemiz, ülkemizin kültürünün, insanlık tarihinin serüvenini anlatan eserler. Bu müze bizim, Türk milletinin geçmişini anlatıyor. Bunları hepimizin görmesi lazım” dedi.

MHP Merkez İlçe Kongresine katılmak üzere Isparta’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ve MKYK Üyesi Hüseyin Kocabaş, kongrenin ardından beraberinde Isparta, Antalya ve Burdur teşkilatlarının yöneticileri ile birlikte Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesinde bulunan binlerce halı, kilim ve diğer objeleri inceledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen incelemede öncelikle Demirel, müzenin 10’uncu katından şehri izledi. Ardından bütün katları ve içerisindeki objeleri inceleyen Demirel ve beraberindeki heyet böyle bir eserin kazandırılmasından dolayı emeği geçenleri kutladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum