Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2015 19:03
Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Esnaf Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural Federasyonda Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda Türkiye Şoförler Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine seçilen Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural'a yönetim içinde önemli bir görev verildi. Tural, Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili olarak seçildi. Genel Başkan Vekili Tural, duygularını şöyle anlattı:

"Türkiye Şoförler Federasyonu yönetim kurulu toplantısında başkan vekilliklerinin tekrar gözden geçierilmesi konusunda teklif oldu. Yönetim kurulumuz ve genel başkanımızın olurlarıyla genel başkanlık vekillik görevi şahsıma ve Mersin Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı arkadaşımıza verildi.

Bu gelişme manevi olarak biz de büyük bir mutluluk yarattı. Yıllarca rahmetli Kemal Artan abimiz Türikye Şoförler Federasyonu'nda yönetecilik yapmış, daha sonra da genel başkan vekilliği yaparak Ispartamızı temsil etmiştir. Kendisinin teşkilata hizmeti büyüktür. Kendisini rahmetle anıyoruz. Hem Isparta teşkilatına hem de 654 bin üyesi bulunan Türkiye Şoförler Federasyonu'na hizmet etmiştir.

Bugün Isparta esnafımızı temsil etme yetkisi bize verildi. Bu başarı bizim başarımız değil, Isparta'daki şoför, otomobilci, nakliyeci esnafının başarısıdır. Kendilerinin bize sahip çıkması, bize destek olmaları bugün Isparta'yı Türkiye'de 654 bin üyesi olan, 710 odası olan, esnaf teşkilatları içerisinde en büyük federasyonda 2.adam konumuna getirmiştir. İnşallah önümüzdeki dönemde esnafımızı en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz. Şoförler Federasyonu'nda genel başkan yardımcısı olmamız şu anlama geliyor. 710 il, ilçe, nahiyesinde bizim bir kapımız olmasıdır. Bizim esanfımız 24 saat karayolundadır. Kazası, belası, lastiği, parçası her türlü ihtiyacı vardır. Artık 24 saat her yerde esnafımızın açık bir kapısı vardır."

Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili Tural, şoför esnafının sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalar yapıldığını anlattı. Şoför esnafı için ÖTV indiriminin gündemde olduğuğunu belirten Tural, "Geçtiğimiz cuma günü Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanı ile toplantımız vardı. Artık bu işlerin mutfağındayız. Genel başkanımız nezdinde toplantı yaptık. ÖTV ile ilgili çalışmaların başladığını, Başbakanımızın sözlerinin hayata geçeceği söylendi. Biz kamyoncu ve otobüscülerin de ÖTV indiriminden faydalanmasını istedik. Dijital kamera giderlerinin matrahtan değil de direk vergiden düşülmesini talep ettik. Önümüzdeki günlerde bu konuda çalışma yapılacağı bildirildi. Esnafımızın zorunları çok inşallah bu sorunların hakından geleceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.