Genel Kurmay Başkanı Isparta'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sözleşmeli erlerin eğitimlerini denetlemek üzere Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2012 16:47
Genel Kurmay Başkanı Isparta'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile birlikte sözleşmeli erlerin eğitimlerini yerinde izlemek için askeri uçakla Ankara'dan Isparta'ya geldi.

İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı'na giden Orgeneral Özel ve Orgeneral Kıvrıkoğlu, sözleşmeli erlerin eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Basına kapalı gerçekleşen programda Orgeneral Özel ve Orgenerel Kıvrıkoğlu, sözleşmeli erlerin yaptığı kurtarma tatbikatını izledi.

Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin, erlerin eğitim süreci hakkında Orgeneral Özel ve Orgeneral Kıvrıkoğlu'na bilgi verdi.

Öğle yemeğini General İhsan Alper Kışlası'nda askerlerle birlikte yiyecek olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, saat 14.15'te ise Isparta Valisi Memduh Oğuz'u makamında ziyaret edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.