Genel Merkeze Giden Rapor….

Ak Parti aday adayları hakkında parti genel merkezine, partide herhangi bir yönetim kademesinde görev almayan ancak başbakan Erdoğan’ın Isparta ile ilgili fikirlerine önem verdiği etkin bir isim tarafından bir rapor gönderildiği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2013 09:42
Genel Merkeze Giden Rapor….

Ajans32’nin hakkında bazı bilgilere ulaştığı raporda aday adayları ile ilgili görüşler bildirildi. Aday adaylarının etki alanları, alabilecekler oy potansiyelleri, Isparta’ya katabileceği değerler gibi bir çok konuda fikir bildirildi.

Aday adaylarından bir tanesi hakkında yazılan şu not ise dikkat çekti: “Isparta’yı tanımaz. Isparta sorunlarına hakim değildir. Ankara’da icra ettiği mesleği gereği Isparta’ya çok nadir gelir. Isparta’ya geldiği zaman otelde kalır. Reklam ve promosyona fazla para harcadığı için adını Ispartalı hemşerilerimiz bilir. Lakin sadece adını bilir”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum