Genel Sekreter Yıldırım Görevden Alınıyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, görevden alınıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2011 18:40
Genel Sekreter Yıldırım Görevden Alınıyor

Her şey temmuz ayında başladı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, Jeoloji Mühendisi eşi Rabia Yıldırım’ı boş durumdaki ikinci genel sekreter yardımcılığı kadrosuna atadı. Bu atama büyük tepki aldı.

Ulusal basında da geniş yer alan atama 6 Temmuz’da yapılan İl Genel Meclisi’nin gündeme oturmuştu. Atamayı etik ve ahlaki bulmadığını söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun da, atamanın altına imza atanların bu kararı düzeltmediği takdirde bedelini ödeyeceğini ileri sürmüştü.

İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım’ın, görevden alınmasına dair yazının İçişleri Bakanı’na imzaya sunulduğu öğrenildi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz’un talebi üzerine bakanlığa gönderilen yazının en kısa sürede imzalanacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım’ın yerine genel sekreter yardımcısı olan Tufan Uysal’ın atanabileceği konuşuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum