Gerekirse Hiçbir Pazara Çıkmayız

Isparta Belediyesinin, bazı mahallelerde sebze meyve satmasına tepki gösteren Isparta Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkan Vekili Ercan Kıvrak, uygulamayla sorunların daha büyük çıkmazlara gireceğini ileri sürdü. Kıvrak, “Gerekirse hiçbir pazara çıkmayız”

Yayınlanma:
Gerekirse Hiçbir Pazara Çıkmayız

Isparta Belediyesinin, bazı mahallelerde sebze meyve satmasına tepki gösteren Isparta Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkan Vekili Ercan Kıvrak, uygulamayla sorunların daha büyük çıkmazlara gireceğini ileri sürdü. Kıvrak, “Gerekirse hiçbir pazara çıkmayız” dedi.

Isparta Belediyesi’nin bazı mahallelerde tezgah açarak sebze meyve satması konunun diğer tarafı olan Isparta Sebzeciler ve Manavlar Odası tarafından tepkiyle karşılandı. Isparta Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkan Vekili Ercan Kıvrak, “Isparta Belediyesi’ne hayırlı olsun. İnşallah Pazar yeri açarak bizim sorunlarımızı görürler” dedi.

Kıvrak, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada “Belediye bu hareketiyle halkın ve pazarcıların sorunlarına çözüm olduğunu düşünüyorsa yanılıyor. Bu durum işi daha da çıkmaza soktu. Biz gerekirse büyük pazarlar da dahil hiçbir pazara çıkmayız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum