Gerekirse Ligden Çekiliriz!

Gerekirse Ligden Çekiliriz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2020 11:23
Gerekirse Ligden Çekiliriz!

Isparta 32 Spor, 2 maç seyircisiz oynama ile 5 Bin TL para cezası verildi. Bu kararın ardından Kulüp Başkanı Atakan Yazgan tarafından açıklama yapıldı.

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, karara itiraz edeceklerini söyledi. Yazgan: Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunacağız. Amatör Disiplin Kurulu’nun raporunda saha olayları olduğu söyleniyor. Ancak yayıncı kuruluştan da görüntü alınabilir. Saha içerisinde olay olmamıştır. Tribünden atılan birkaç pet şişenin cezasını koca şehir çekmek zorunda değil. Kaldı ki rakiplerimize 1’er maç saha kapatma cezası verilirken bize 2 maç veriliyor. Bu nasıl bir adalet! Tahkim Kurulu’na gideceğiz. Cezamızın en azından 1’e düşürülmesini talep edeceğiz. Rakiplerimizin maçlarında inanılmaz hatalar yapılıyor. Biz Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele ediyoruz. Futbol liginde mücadele ediyoruz, voleybol liginde değil. Rakiplerimiz elle gol atıyor ve ardı ardına penaltılar veriliyor. Bu maçlarla ilgili görüntüler mevcut. Hakem hatası deyip geçiyorlar. Sonuna kadar hakkımızı arayacağız. 400 bin nüfuslu Ispartamızın hakkını sonuna kadar arayacağız. Bu süreç böyle giderse gerekirse takımı ligden çekeriz. Şehrin kaderiyle oynanmasın, yeter artık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum