Gerginliğin Sorumlusu Bulundu

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve eski vekil Mevlüt Coşkuner arasındaki gerginliğin sorumlusu bulundu. İl Başkanı Vedat Şenol, iki vekil arasında bir sorun olmadığını ve basının olayları büyüttüğünü ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2012 14:23
Gerginliğin Sorumlusu Bulundu

 

CHP’de yaşanan Ali Haydar Öner ve Mevlüt Coşkuner gerginliğinin sorumlusunu İl Başkanı Vedat Şenol buldu. Gerginliğin sorumlusu basın. Birçok konuda günah keçisi haline getirilen gazeteciler bu konuda da suçlu bulundu.

 

İl Başkanı Vedat Şenol gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda aslında iki vekil arasında bir sorunun bulunmadığını, sorunun basın tarafından büyütüldüğünü söyledi.

 

Şenol, “iki vekil arasında bir sorun yok. Basın büyütüyor. Vekillerimizin basın önünde bu sorunları konuşmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Olayı zamana bırakmakta fayda var. Biz tasfiyeci bir anlayışa sahip değiliz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.