Geri Geliyor!

Milli Bayramlar Yeniden Okullarda

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2018 13:16
Geri Geliyor!

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Buna göre, daha önce yönetmelikten çıkarılan okullarda kutlanacak ulusal ve resmi bayramlara 29 Ekim Cumhuriyet bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı eklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayınlanarak, yürürlüğe girdi.

Buna göre daha önce yönetmelikten çıkarılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı yeniden ‘Okullarda kutlanacak ulusal ve resmi bayramlar ile mahalli kurtuluş günleri’ olarak yönetmeliğine yeniden eklendi.

Daha önce resmi bayramlar yönetmelikten çıkarılmış, milli bayramların okulda kutlanması okul yönetiminin inisiyatifine bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.