Geriye Dönük Çalışmalar Devam Ediyor

Isparta Belediyesi ve Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğiyle Isparta’da maddi durumu iyi olmayan, 8-10-11 ile 12’nci sınıflarda eğitim gören, SBS-YGS-LYS’ye hazırlanan gençlerin sınavlarda başarılı olmaları amacıyla devam eden ücretsiz kurslarda ya

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2013 14:27
Geriye Dönük Çalışmalar Devam Ediyor

Isparta Belediyesi ve Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğiyle Isparta’da maddi durumu iyi olmayan, 8-10-11 ile 12’nci sınıflarda eğitim gören, SBS-YGS-LYS’ye hazırlanan gençlerin sınavlarda başarılı olmaları amacıyla devam eden ücretsiz kurslarda yarıyıl tatiline girildi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini kaydeden Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuz Başaran “Sınavlara yönelik devam eden faaliyetlerimiz kapsamında 2012-2013 eğitim öğretim yılı birinci dönem eğitimleri tamamlandı” dedi. Başaran açıklamasında şu görüşlerde bulundu:

“Yarıyıl tatilinde öğrencilerin geriye dönük ders tekrarı, soru çözümü ve rehberlik eğitimleri kapsamında yarıyıl programımız devam ediyor. Ayrıca bu yarıyıl eğitim kapsamında eğitim alan çocuklarımıza yönelik milli ve manevi yönlerini güçlendirmek, Türk tarihi bilincini oluşturmak amacıyla Kurtuluş Destanı, Çanakkale Destanı gibi belgeseller sinevizyon gösterimi şeklinde yapılmaktadır. Yarıyıl tatili bitimine kadar bu faaliyetler devam edecektir.

Amacımız Isparta Belediyesi olarak maddi imkansızlıklar nedeniyle evlatlarını paralı dershanelere gönderemeyen hemşehrilerimizin çocuklarına fırsat oluşturmak, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize mümkün mertebe katkı sağlayabilmektir. Kurslarımız ücretsiz olup herkese açıktır.

Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla desteklerimiz her zaman devam edecektir”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.