Gevrek: 'Avni Aker’den Daha İyi Bir Zemine Sahibiz'

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek, Davraz Sirene Oteli ile yaşanılan sıkıntıların ardından Atatürk Stadıyla ilgili eleştirilere cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2012 19:17
Gevrek: 'Avni Aker’den Daha İyi Bir Zemine Sahibiz'

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten iddialı bir çıkış. Davraz Sirene Oteli’nde kapanmayla ilgili sorunların ardından Atatürk Stadı’nın zeminin bozuk olduğu iddia edilmişti.

Bunun üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek eleştirilerle ilgili bir açıklama yaptı. Gevrek, “Stadımızın zemini Avni Aker’den daha iyi. Yani Avni Aker’den daha iyi bir zemine sahibiz. Stadımız zemin ve çim konusunda Türkiye’ye örnektir” dedi.

Stadın çimlerinin Isparta Gül Halı ve Festivali ve Türkçe Olimpiyatlarının ezildiğini belirten Gevrek, yapılan çalışmaların ardından zeminin düzeltildiğini söyledi.

Işıklandırma dahil ve zeminle birlikte sezona hazır olduklarını bildiren Müdür Gevrek, “Sirene Otel yetkililerin isteği olduğunda her zaman yardımcı olmaya çalıştık. Yeni açılan Barida Otel yetkilileri de stadımızla ilgili bilgi aldılar. Kapımız herkese açık. Stat konusunda iddialıyız ve önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum