Gıdacılar Sorunlarını Tartıştı

ITSO’nun toplan gıda sektörüyle uğraşan 8. grup üyeleri 31 Mayıs’ta yapılan grup toplantısının ardından kahvaltıda buluşarak sorunlarını tartıştılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2011 18:45
Gıdacılar Sorunlarını Tartıştı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın 8. meslek grubu üyelerinden oluşan toptan gıdacılar 31 Mayıs’ta yapılan grup toplantısının ardından 15 günde bir toplanma kararlarının ilkini önceki gün uyguladılar. ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen öncülüğünde, 8. Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top’un da katılımıyla düzenlenen kahvaltı programında üyeler kendi aralarında sorunlarını konuştular.

Geleneksel hale getirilmesi düşünülen kahvaltıların ilki Özgemlik Gıda Sahibi Sedat Öz’ün ev sahipliğinde meslek komitesi üyesi Turan Toklu’nun sahibi olduğu Dr. Pizza da yapıldı. Toplantıda, ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, Gıda Sektörü Temsilcisi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top ile 8. grupta faaliyet gösteren toptan gıdacılar hazır bulundu. Büyük alışveriş merkezlerinin Isparta’da çoğalmasının kendilerine ticari yönde zarar verdiğinden yakınan toptan gıda temsilcileri birlikte hareket etme kararı aldılar. Birleşerek ticaretlerini geliştirmeyi hedefleyen toplan gıda temsilcileri, birlik beraberlik içinde sektörün gelişmesi adına çalışmalar yapacaklarını söylediler. Kendi aralarında bazı kararlar alan gıda sektörü temsilcileri, Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da destek istediler.

ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen de Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek vereceklerini bildirdi. ITSO öncülüğünde çalışmalar yapılabileceğini belirten Başdeğirmen, birleşme ruhunun temellerini gıdacıların atacağına inancının sonsuz olduğunu söyledi.

ITSO Yönetiminin gıda sektörü temsilcisi Şükrü Top ‘da gıdacıların Isparta’da kendilerine geliştirmeleri için hiçbir engelin olmadığını söyledi. Kendi aralarında bu tür toplantıların yapılarak önümüzdeki günlerde bir sonuca varabileceklerini belirten Top, öncelikle sektörün sorunlarının çözülüp, ardında da birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top, bu tür kahvaltılı toplantıların devam edeceğini bildirdi. Gıdacıların Isparta’da birlik beraberlik içinde önemli projelerin kıvılcımını yakacağını belirten Şükrü Top, “Kendimizi geliştirmek ve büyümek bizim birlikteliğimizle olacak. Bunu da başardığımıza inanıyoruz bundan sonra projelerimizi konuşacağız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.