Girişimciler İçin Önemli Fırsat

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, ITSO olarak destek verdikleri Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından uluslararası çapta düzenlenen ISPARTATEK 2013 Proje pazarına proje başvurusu daveti yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2013 13:44
Girişimciler İçin Önemli Fırsat

Kaçıkoç, TÜBİTAK verilerine göre sanayi odaklı projelerde üniversiteler arasında Türkiye 1.cisi olan, Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu 2012 verilerine göre ulusal ve uluslararası proje başvuru kategorisinde Türkiye'nin 2.üniversitesi olan ,Girişimcilik kategorisinde 14.sırada yer alan SDÜ’nün teknik ve teknolojik altyapısı ile Göller Bölgesinde Ar-Ge üretimi ve kapasitesinin artırılmasına önemli katkılar sunduğu belirtti.

ITSO Başkanı Kaçıkoç, " Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) olarak Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde bölgede ITSO ile güçlü ilişkiler kurmuştur.

Mevcut misyonumuz gereği; devam eden, Ar-Ge çalışmaları tamamlanmış veya fikir düzeyindeki projeleri sanayici ve yatırımcılarla bir araya getirmek, sanayicilerimizin ihtiyaç duydukları yeni proje konularında uzmanlarınca değerlendirilebileceği ortamları oluşturmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi ile birlikte “ISPARTEK-2013 PROJE PAZARI” düzenlenmektedir. Proje bekliyoruz" dedi.

ISPARTATEK 2013 Proje pazarı 2 ana tema üzerine kurgulandı;

1. Tarım, Orman, Gıda ve Teknolojileri
2. Teknolojik Makine, Cihaz ve Malzemeler

ISPARTEK-2013 PROJE PAZARI’na yukarıdaki tematik alanlarda proje ve fikirlerinizle katılınabiliyor.Etkinlik kapsamında projelerinizin gerçekleştirilmesi, uygulama alanına aktarılması ve/veya endüstriyel hale getirilmesinde işbirliği, ortaklık veya finansman kaynaklarına ulaşma gibi çok yönlü avantajlar yakalanıyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, uluslararası ISPARTATEK 2013 proje pazarına başvurularınızı beklediklerini, Isparta'dan en çok proje çıkmasından mutlu olacaklarını belirtti.
Ispartatek2013 ayrıntılı bilgi ve başvuru için: http://baharsenligi.sdu.edu.tr/ispartek-proje-pazari

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.