Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

4. grup girişimcilik eğitimleri Ekim ayı başında başlayacak. Eğitim almak isteyen girişimci adaylarının Isparta Ticaret Sanayi Odasına başvurmaları gerekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2011 14:43
Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

KOSGEB’le imzalanan protokol doğrultusunda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Isparta Ticaret Borsası, Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği, Isparta Genç İşadamları Derneği, Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen girişimcilik eğitimlerinin 4. etabı Ekim ayı başında başlıyor.

Mülakatı başarıyla geçen 30 kişi ücretsiz eğitime katılarak eğitim sonunda belge alıp desteklere başvurabilecekler.

Konu hakkında bilgi veren ITSO Genel Sekreter Doç. Dr. Adem Korkmaz, uygulamalı girişimcilik eğitimine katılmak isteyenlerde girişimcilik ruhu ve gerçekçi güzel bir iş planı olma şartı arandığını söyledi.

Başvuruların 3 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edeceğini belirten Doç. Dr. Korkmaz, “Toplamda 30 kişi eğitimlere katılabilecek. Eğitimler Ekim ayının başından itibaren Ticaret ve Sanayi Odamızda başlayacaklar. Girişimcilik ruhu olan herkesin bu eğitimlere başvurmalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.