Girişimcilik Eğitimleri 21 Mart'ta Başlayacak

Girişimcilik eğitimleri 21 Mart’ta başlıyor ITSO Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin 21 Mart Pazartesi günü başlayacağını söyleyerek, girişimcilik eğitimi almak isteyenlerin 11 Mart Cuma gününe kadar başvurabilecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2011 16:53
Girişimcilik Eğitimleri 21 Mart'ta Başlayacak

Girişimcilik eğitimleri 21 Mart’ta başlıyor ITSO Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin 21 Mart Pazartesi günü başlayacağını söyleyerek, girişimcilik eğitimi almak isteyenlerin 11 Mart Cuma gününe kadar başvurabileceklerini kaydetti.

KOSGEB’le imzalanan protokol doğrultusunda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Isparta Ticaret Borsası, Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği, Isparta Genç İşadamları Derneği, Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimleri 21 Mart pazartesi günü başlıyor.

Buna göre, girişimcilik eğitimi almak isteyenler 11 Mart Cuma gününü kadar Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurabilecekler.

Konu hakkında bilgi veren ITSO Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, uygulamalı girişimcilik eğitimine katılmak isteyenlerde girişimcilik ruhu ve gerçekçi güzel bir iş planı olma şartı arandığını söyledi.

11 Mart Cuma günün kadar son başvuruların alınacağını belirten Doç. Dr. Korkmaz, mülakatın ise 14 Mart pazartesi günü saat 09.00 da Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacağını bildirdi.

Mülakat sonucunda birinci etap ve ikinci etap için 30 ‘ar kişinin alınacağını belirten Doç. Dr. Korkmaz, “Toplamda 60 kişi eğitimlere katılabilecek. Eğitimler 21 Mart Pazartesi gününden itibaren Ticaret ve Sanayi Odamızda başlayacaklar. Girişimcilik ruhu olan herkesin bu eğitimlere başvurmalarını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.