Girişimcilik Eğitimlerine Katılacak 60 Kişi Belirlendi

Isparta'da 7 sivil toplum kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimlerinin beşincisi başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2012 16:44
Girişimcilik Eğitimlerine Katılacak 60 Kişi Belirlendi

Isparta'da 7 sivil toplum kuruluşunun ortaklaşa düzenlediği girişimcilik eğitimlerinin beşincisi başlıyor.

Şimdiye kadar 4 etabı tamamlanan ve 115 kişinin katıldığı girişimcilik eğitimlerinin 2012 yılı 1. etap seçmeleri dün Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)'nda gerçekleştirildi. Mülakatta, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hüsnü Tekeli, Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Özcan Pınarcı, Girişimci Sanayici İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Alper Bayhan, Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Nuri Yolcu, Tüm Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Akın Tuna, 3 grup halinde değerlendirme yaptı.

250 kişinin başvurduğu mülakata 150 kişi katıldı, 60 girişimci adayı eğitim almaya hak kazandı.

Eğitimler hakkında bilgi veren ITSO Genel Sekreteri Doç. Dr. Adem Korkmaz, eğitimlerin 1 yıl önce başladığını ve bu zamana kadar 4 etabı tamamladıklarını belirtti.

Beşinci etap eğitimlerin pazartesi günü başlayacağını ve iki hafta süreceğini kaydeden Korkmaz, "Biz girişimci adaylarından eğitimlerini başarıyla tamamladıktan sonra bir an önce projelerini sunup hayata geçirmelerini istiyoruz." dedi. Çalışmalarının başarıya ulaştığını vurgulayan ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ise 5. etap eğitim sonunda iş yeri açma oranın artmasını arzu ettiklerini söyledi.

Girişimcilik eğitimini, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Ticaret Borsası, Genç İşadamları Derneği, Isparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği, Isparta İşadamları Derneği ile Genç Girişimciler Kurulu birlikte düzenliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.