Girişimcilik Zirvesi Tamamlandı

Girişimcilik Zirvesi Tamamlandı

Yayınlanma:
Girişimcilik Zirvesi Tamamlandı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Teknik Eller Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği “Girişimcilik Zirvesi” Bilgilendirme Toplantısı konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Isparta Genç Girişimciler Kurul Başkanı Uğur Büyükçulcu, Isparta Genç Girişimciler Kurul Başkan Yardımcısı Ahmet Sincer, Isparta Genç Girişimciler Kurul Başkan Yardımcısı, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Özkan ve Isparta Genç Girişimciler İcra Kurul Üyesi Hüseyin Yüceer konuk olarak katıldı.
Teknik Eller Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız, Öğrenci topluluğu adına konuşma yaptı. Ardından Teknik Eller Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Vuslat Salalı, girişimciliğin önemi, hayatımızda ki rolü ve fırsatlar konusunda açılış konuşmalarını yaptı. Açılış konuşması sonrasında Isparta Genç Girişimciler Kurul Başkanı Sayın Uğur Büyükçulcu, Isparta Genç Girişimciler Kurul Başkan Yardımcısı Ahmet Sincer, Isparta Genç Girişimciler Kurul Başkan Yardımcısı ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Özkan ve Isparta Genç Girişimciler İcra Kurul Üyesi Hüseyin Yüceer söz aldı.

Konuşmacılar kendi hayat tecrübelerini ve deneyimlerini samimiyetle öğrenciler ile paylaştılar. Öğrencilerin büyük ilgisi nedeniyle soru cevap şeklinde devam eden etkinlik, konuklara teşekkür belgeleri, antetli kalem ile ladin fidelerin hediye edilmesi ve tüm katılımcılar ile yapılan toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.