Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2015 00:40
Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda PKK yandaşları tarafından öldürülen Fırat Çakıroğlu için Isparta'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte ikindi namazı sonrası Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Mimar Sinan Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Gıyabi cenaze namazına MHPIsparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, MHPİl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve çok sayıda kişi katıldı. Musalla taşı üzerine Türk bayrağı serilirken namaz sonrası cami önünde toplanan kalabalık,Isparta Ülkü Ocakları şubesine yürüdü.

Mimar Sinan Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası şehitliğe kadar yapılması planlanan yürüyüş son anda iptal edildi. Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, "Hiçbir konuşma hiçbir yürüyüş bizim acımızı küçültmeyecek. Devletin bekası, milletin bekası için böyle bir karar aldık. Buradan ocağa gideceğiz, mevlidi şerif okutacağız. Bu konuyla ilgili ilerleyen günlerde açıklama yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum