Gizli Kahramanlar!

Gizli Kahramanlar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2015 16:27
Gizli Kahramanlar!

Türkiye’nin saygın işadamlarından olan Bülent Sarıgül’ün Isparta Organize Sanayi Bölgesi’ne yapacağı demir çelik imalatı fabrikasını ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve IGSİAD Başkanı Alper Bayhan’ın girişimleri ve ricasıyla Isparta’ya kaydırdığı öğrenildi. Sarıgül’ün bu fabrikayı ilk etapta yurtdışına açmayı düşündüğü de öğrenildi.

Isparta’nın hemen hemen bütün sorunlarına vakıf olan Başdeğirmen ve Bayhan, ikili dialoğları ve girişimleriyle şehrin ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar. Isparta için yaptıkları lobi çalışmaları ve toplantılarla işadamlarına seslerini duyuran her iki başkan, sorunların da çözümüne sağlıyorlar. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ile Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) yetkililerinin girişimiyle ilimize demir çelik imalat fabrikası açılıyor. Ispartalı İşadamı Bülent Sarıgül’ün patronluğunu üstlendiği bu fabrika ilimizde de işsizliğe bir nebze çare olacak. Hindistan’a yapmayı planladığı anahtar teslim demir çelik imalat fabrikasını Isparta OSB’ye kaydıran işadamı Sarıgül, yatırım aşamasında kendisiyle sık sık diyalogda bulunan ITSO Başkanı Başdeğirmen’e gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Yatırım düşüncesinin Isparta’ya kaydırmada Başdeğirmen’in de emeği olduğunu belirten Sarıgül, “Hepimizin amacı memleketimize hizmet etmek inşallah yatırımımız hayırlı olur.”dedi. ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı İşadamı Sarıgül’e teşekkür ederek, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak ve bir Ispartalı olarak il dışında faaliyette bulunan işadamlarımızı ziyaret ediyor ve kendilerinden ilimize destek olmalarını istiyoruz. Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneğimizle birlikte İstanbul’da Antalya’da Ankara’daki Ispartalı işadamlarımızla toplantılar yapıyoruz. Sayın Bülent Bey’de İstanbul’da yaşayan değerli bir işadamı hemşehrimiz. Kendisi başka ülkeye yapacağı yatırımı Isparta’ya kaydırdı. Bu konuda kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisiyle her zaman gurur duyuyoruz. “Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Alper Bayhan’ın da katkısının büyük olduğu bu yatırım ilimizde gururla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.